Ποιοί είμαστε

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, το επάγγελμα του Wedding Planner, έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, όπου για οποιαδήποτε τελετή ή εκδήλωση υπήρχε πάντα ειδικός συντονιστής. Ένας Wedding Planner θα πρέπει να γνωρίζει πρώτα απ’ όλα, όλους τους μηχανισμούς του γάμου και θα πρέπει να είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των μελλόνυμφων.

 

Εμείς δεν μείναμε μόνο σε αυτό. Επεκτείνουμε τις εμπειρίες μας σε όλα τα είδη των εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την οργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης, όπως Εγκαίνια, Εταιρικά Πάρτι, Εκθέσεις, Παρουσιάσεις, Ομιλίες, Συναντήσεις, Σεμινάρια, Reunion, Εκδηλώσεις Συλλόγων κ.α.

 

Σε κάθε διοργάνωση, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να έχετε υπό έλεγχο.

 

Θα πρέπει να δημιουργηθεί μια άριστη συνεργασία μεταξύ των διαφόρων επαγγελματιών και οι σωστές αποφάσεις να παίρνονται τη σωστή στιγμή, με τελικό στόχο τόσο την δική σας ικανοποίηση όσο και των καλεσμένων σας.

 

Είτε επιθυμείτε μεμονωμένες υπηρεσίες ή προϊόντα είτε την πλήρη οργάνωση, διακόσμηση και συντονισμό της εκδήλωσης με χαρά θα σας παρέχουμε υπηρεσίες επιπέδου και αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε για εσάς υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις!

Πηγή έμπνευσής μας, η αγάπη για δημιουργία!