& άλλα…

Πιστεύουμε ότι μια εκδήλωση είναι ευχάριστη, αν οι καλεσμένοι συμμετέχουν ενεργά. Γι’ αυτό λοιπόν φροντίζουμε να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους σας με τον καλύτερο τρόπο και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να τους περιποιηθούμε!

 

Απευθυνθείτε σ’ εμάς για κάθε είδους εκδήλωση, όπως Εγκαίνια, Εταιρικά Πάρτυ, Εκθέσεις, Παρουσιάσεις, Ομιλίες, Συναντήσεις, Σεμινάρια, Reunion, Εκδηλώσεις Συλλόγων κ.α.

 

Εργαζόμαστε βασιζόμενοι στη δημιουργικότητα, την κομψότητα δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Είμαστε πάντα πρόθυμοι και έτοιμοι να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να δώσουμε επαγγελματικές λύσεις βοηθώντας στην επίλυση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων που ίσως προκύψουν.

Η βαπτιση του παιδιου σας!

Η πιο σημαντική στιγμή για την οικογένεια. Σίγουρα έχετε στο μυαλό σας κάτι ξεχωριστό και μαγικό… Βάπτιση σημαίνει χαρά, ανεμελιά και παιχνίδι γι’ αυτό πρέπει να περιέχει την φαντασία των παιδικών ονείρων και τη μαγεία των παραμυθιών. Και φυσικά δεν πρέπει να λείπουν οι διάφορες μικρές εκπλήξεις!
Επιλέξτε το θέμα και αφήστε τα υπόλοιπα σ’ εμάς… Βασιζόμενοι στην κομψότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια θα κάνουμε την βάπτιση του παιδιού σας μοναδική και πρωτότυπη! Μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν!

 

Φροντίζουμε για όλα.

  • Προσκλητήρια & Μπομπονιέρες
  • Λαμπάδα & Κουτί βάπτισης
  • Μαρτυρικά & Διακόσμηση εκκλησίας
  • Διακόσμηση δεξίωσης & Τραπέζι ευχών
  • Dessert stands με ζαχαρωτά, γλυφιτζούρια, cupcakes, πεντανόστιμα κουφέτα ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε!

Θεματικα παρτι!

Αφιερωμένα στα παιδιά γεμάτα χρώμα και διασκέδαση!
Κάθε παιδί την ημέρα των γενεθλίων του ονειρεύεται να ζήσει το αγαπημένο του παραμύθι…